Siebe Schootstra benoemd tot hoofdredacteur EnergieMedia

siebe
Amsterdam, 5 januari 2015 – Siebe Schootstra is per 1 januari benoemd tot hoofdredacteur van de websites in het netwerk van EnergieMedia.

EnergieMedia is de uitgever van een aantal succesvolle online mediatitels rondom de energietransitie, gericht op de doelgroepen vastgoed met Energievastgoed.nl, overheid met Energieoverheid.nl en de energiebranche met Energiebusiness.nl.

De titels brengen onafhankelijk nieuws, achtergrondinformatie en kennisdossiers. Daarnaast worden cursussen en events georganiseerd die nauw aansluiten op de informatiebehoefte van de doelgroepen.

Schootstra (1964, LinkedIn) heeft een brede achtergrond in zowel de energiebranche als de media. Zijn belangrijkste opdracht is het inhoudelijk uitbouwen van de titels tot brede kennisplatforms.

Schootstra: “De transitie naar een duurzame energiehuishouding raakt alle burgers, bedrijven en organisaties en gaat gepaard met veel turbulentie en onzekerheid. Met de online titels van EnergieMedia richten wij ons op professionals die direct of indirect vanuit hun vak kunnen bijdragen aan die transitie. Door het verzamelen en duiden van nieuws, analyses en ervaringen willen we als kennisbron een vaste waarde zijn in de sterk veranderende energiemarkt.”

EnergieMedia beschikt naast de genoemde primaire kanalen over de Energiebusinessgids.nl als databank van aanbieders van energie-oplossingen.