Vespen: juiste man gevonden via EnergieBusiness.nl

Vespen is een organisatie die helpt bij het vinden van personeel voor technische organisaties. Vespen heeft een bedrijfspagina op www.energiebusiness.nl, en plaatst daarbij ook vacatures. De vacatures zijn zichtbaar op elke pagina van www.energiebusiness.nl.

Energieleverancier
Diederick van Epen (Vespen): “Wij zijn er dankzij een personeelsadvertentie bij EnergieMedia in geslaagd een goede kandidaat te vinden die aan de slag kan bij een grote energieleverancier.

EnergieMedia gaf ons de gelegenheid een advertentie te plaatsen waarin wij hebben aangeven op zoek te zijn naar een nieuwe medewerker voor een grote, landelijk opererende, energieleverancier.

Juiste man
Via EnergieMedia is gebleken dat veel mensen die al werkzaam zijn en de energiewereld de advertentie hebben gelezen. Boven verwachting hebben diverse kandidaten gereageerd en is de juiste man gevonden.

De kandidaat die nu (ook) heeft gereageerd bleek met het idee rond te lopen om op termijn eens naar een andere baan uit te gaan kijken, hij had echter geen haast om iets nieuws te vinden…
De vacature die wij via EnergieMedia hebben geplaatst intrigeerde hem. Hij is één van de mensen die een reactie hebben gestuurd .. en hij heeft een aanbieding gekregen van het energiebedrijf.

Bedankt EnergieMedia. Wij maken in de toekomst zeker weer gebruik van jullie diensten!”
Diederick van Epen, Vespen Technisch Personeel

Lees meer informatie over de recruitementmogelijkheden op deze pagina.