3 redenen waarom een organisatie online content nodig heeft

Content is alles wat een bezoeker leest, ziet, hoort en beleeft op een website. Goede content helpt de lezer of de kijker. Bijvoorbeeld met het oplossen van een probleem, het verschaffen van nieuwe inzichten, een moment van vermaak, het bereiken van een doelstelling, de ontdekking van een nieuwe toepassing, etcetera.

1. Relatie opbouwen

Goede content is startpunt voor conversatie

Goede content is startpunt voor conversatie

Goede content zorgt ervoor dat er een relatie ontstaat tussen bedrijf en website-bezoeker. Content wekt de interesse op in de producten en diensten van de organisatie. Die interesse kan varieren van een oppervlakkige kennismaking tot diepgaande research.

2. Relatie onderhouden en verdiepen
Regelmatige verversing of publicatie van nieuwe content leidt tot herhaalbezoeken. Daarmee onderhoudt de organisatie de relatie met een bestaande klant. Dat biedt kansen om nieuwe diensten onder de aandacht te brengen.

3. Verkeer
Een site met weinig verse content zal slecht gevonden worden in Google en via social media. Nieuwe berichten leiden tot nieuwe bezoekers.

Lees meer over onze oplossingen voor custom content…